Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

De Hoogste Kwaliteitsvervaardiging van China voor CNC Boring, Ponsen die, Knipsel, Malen, Machines van Hoeken, Stralen, Platen en Flenzen vormen!

Doe de nieuwe, doe de goede!

Thuis

Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

Certificaten
China Jinan Auten Machinery Co., Ltd. certificaten
China Jinan Auten Machinery Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De samenwerking is zeer plezierig. Jinan Auten heeft goed een uitstekend professioneel team, de materiaalwerken en stabiel, heeft de geschikte en enthousiaste naverkoopdienst op ons indruk gemaakt. Wij hopen dat wij meer diepgaande samenwerking in de toekomst kunnen hebben!

—— PT. Bukaka

De CNC verwerkingsmachine is gemakkelijk voor onderhoud, hoge prestaties, bovendien, de prijs is betaalbaar.

—— Bob

De samenwerking van Nice, waarderen wij hun geduld, en hard het werken.

—— Mary

Ik ben online Chatten Nu

Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Jinan Auten Machinery Co., Ltd.
Nieuwe fabriek Plant2 Plant
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Auten
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 10000000-50000000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 50% - 60%

De Machinesco. van Jinanauten, Ltd is een professioneel bedrijf specifiek in zich het ontwikkelen, het bestuderen, het ontwerpen, productie, en verkopende cnc machines, zoals cnc de machinelijn van het hoekponsen, cnc de machinelijn van de hoekboring, cnc de machine van het plaatponsen, cnc de machine van de plaatboring, cnc H de machine van de straalboring, cnc de zaagmachine van de straalband, cnc plaatrol die machine, cnc pijpsnijmachine, cnc de snijmachine van het plaatplasma, cnc malende machine, stroom etc. vormen montage. De Machinesco. van Jinanauten, Ltd wordt aangesloten met de Machinegroep van Jinan CNC Evershining. Er zijn ongeveer 200 personeelsleden, werd het bedrijf gevestigd in 2003, keert het jaarlijkse bedrijf zich is ongeveer 15 miljoen USD om. De klanten worden wereld-wijd verdeeld in vele landen.

Wij hebben een groot ingenieursteam en bezitten zo geavanceerdere technologie voor koudwalsen het vormen van de industrie, steeltower de industrie en de industrie van de staalstructuur. De hoofdzaken zijn metaal etc. vormt machine, cnc de machine van de hoekverwerking, cnc H de machine van de straalverwerking, cnc de machine van de plaatverwerking, cnc de machine van de pijpverwerking, cnc snijmachine, cnc malende machine, stroommontage.

De belangrijkste eigenschap van het bedrijf dient beste kwaliteitsmachines met redelijke prijs en de beste dienst na verkoop. Ons bedrijf dringt aan het productprincipe van „de nieuwe doet, de goede“ en het ondernemingsdoel van „betrouwbaarheid, samenwerking, studie, en innovatie“ doet. Het bedrijf plaatst - omhoog het de dienstprincipe van „om klant te concentreren als werkplaats“, aan aangepast verzoek, met hoogstaand, de betrouwbaarheidsdienst en ononderbroken innovatie te voldoen om de tevredenheid van de klant op te heffen, om de beste behulpzame collega van de klanten te worden. Elke stap van de ontwikkelingen van het bedrijf allen komt uit het vertrouwen van de klant en de steun, het bedrijf altijd gebruikt de beroeps om tot nieuwe rooskleurigere toekomst samen met klanten over de hele wereld te leiden.

 
Contactgegevens
Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Gaven

Tel.: +86-13306412803

Fax: +86-531-5553-1208

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)