Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

De Hoogste Kwaliteitsvervaardiging van China voor CNC Boring, Ponsen die, Knipsel, Malen, Machines van Hoeken, Stralen, Platen en Flenzen vormen!

Doe de nieuwe, doe de goede!

Thuis ProductenCNC-Plate Boormachine

Beweegbare CNC de Machine Geschikte Verrichting van de Brugboring voor Grote Metaalplaat

Certificaat
China Jinan Auten Machinery Co., Ltd. certificaten
China Jinan Auten Machinery Co., Ltd. certificaten
De samenwerking is zeer plezierig. Jinan Auten heeft goed een uitstekend professioneel team, de materiaalwerken en stabiel, heeft de geschikte en enthousiaste naverkoopdienst op ons indruk gemaakt. Wij hopen dat wij meer diepgaande samenwerking in de toekomst kunnen hebben!

—— PT. Bukaka

De CNC verwerkingsmachine is gemakkelijk voor onderhoud, hoge prestaties, bovendien, de prijs is betaalbaar.

—— Bob

De samenwerking van Nice, waarderen wij hun geduld, en hard het werken.

—— Mary

Ik ben online Chatten Nu

Beweegbare CNC de Machine Geschikte Verrichting van de Brugboring voor Grote Metaalplaat

Movable CNC Gantry Drilling Machine Convenient Operation For Large Metal Plate
Movable CNC Gantry Drilling Machine Convenient Operation For Large Metal Plate

Grote Afbeelding :  Beweegbare CNC de Machine Geschikte Verrichting van de Brugboring voor Grote Metaalplaat

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Auten
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Pd4040-2
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 70 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 200 reeksen/jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Plaat grootte: 4000mm×4000mm Plaatdikte: 250mm
Max. boordiameter: 50 mm De waaier van de assnelheid: 120~560r/min
CNC systeem: FAGOR8055 Gewicht: Ong. 30t
Hoog licht:

plaat boren machine

,

cnc de machine van de diep gatenboring

 

CNC de Dubbele van de de Plaatboring van de Asbrug Beweegbare Plaat van de Machine Model Grote Metaal pd4040-2

 

Toepasselijke Industrie:

Gebruikt voor de het boren verwerking voor staal, roestvrij staal en samengesteld materiaal. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het boren (met inbegrip van blinde gaten) proces van de buisplaat, keerschot in petrochemische machines, luchtcondensator, warmtewisselaar enz. en grote flens vervaardigend, en ook voor gezamenlijke platen in de bouw, brug, ijzertoren, enz.

Dit materiaal bestaat uit het werklijst van het draaibankbed, beweegbare brug, longitudinaal diavervoer, de raad van de numerieke controledia, het vakje van de boormacht, automatische spaanderreinigingsmachine en omloop koelsysteem, elektrosysteem enz.

 

Producteigenschap:
 

1. Het werklijst van het draaibankbed

Het draaibankbed wordt verbonden van het linker en juiste belangrijkste draaibankbed en de brug. Het is een gelaste staalstructuur die door de kunstmatige het verouderen behandeling wordt verwerkt. Een lagerplaat is geïnstalleerd op de het werklijst, en een 28mm brede t-Groef wordt gemaakt op het voor gemakkelijk het plaatsen en het vastklemmen werkstukken. Op de linkerzijde en de rechterkant van het draaibankbed, zijn twee lineaire gidsen met hoge lagercapaciteit uitgerust respectievelijk voor het bijstaan van het vervoer van de brug het longitudinale dia leiden. Een reeks die van aandrijvingsmechanisme uit AC servomotor, bal-schroef en schroef voor het vervoerbeweging van de brug longitudinale dia bestaan, om hoge precisie te verzekeren van het plaatsen en het van plaats veranderen. M20 zijn de regelbare noten geïnstalleerd de onderkant van draaibankbed voor gemakkelijk het aanpassen van het niveau van het werklijst.

 

2. Beweegbare brug

Omdat het draaibankbed wordt bevestigd terwijl de brug die, het materiaal klein gebied bezet bewegen zich. De brug wordt gelast door staalplaten en door de kunstmatige het verouderen behandeling verwerkt. Twee lineaire gidsen en twee NC-het type van diavervoer machtshoofden zijn geïnstalleerd op de voorzijde van de brug, en een reeks die van overdrachtmechanisme uit de schroefassemblage van de precisiebal is bestaan geïnstalleerd op de bovenkant van brug. De noten bij de schroefassemblage worden verbonden aan de AC servomotor op het twee NC diavervoer door wiel en riem te synchroniseren. Wanneer de AC servomotor op het twee NC het type van diavervoer machtshoofd roteert, zal het NC-diavervoer zich langs y-as bewegen. Zodat de precisie van het plaatsen en het van plaats veranderen verzekert. Is de gids flexibele beschermende dekking geïnstalleerd op de twee kanten van het machtshoofd.

 

3. CNC het type van diavervoer machtshoofd

De servomotor van het machts hoofdgebruik om het numerieke voeden door het verminderen van snelheid te realiseren door riem en toestel, drijf verticale bal-schroef omwenteling te synchroniseren. Tijdens het werk, wordt de automatische cyclus gerealiseerd van het proces om snel te voeden wanneer de het werkstukken van het boorcontact, die in het automatische voeden na de het werkstukken veranderen van het dillecontact, die snel veranderen na het boren door en parallel om te keren die naar volgende het boren positie na de het werkstukken van het boor hoogste verlof verschuiven terug naar vastgestelde positie. Het heeft de functie van het boren van en door-gat en blind-gat, automatische spaanders die enz. snijden lossen, zodat zeer de productieefficiency verbetert. Boor hoofdmotor van convertor van de het gebruiksfrequentie van de boormacht de hoofd om stepless snelheid te regelen die gemakkelijk in werking wordt gesteld. het is geïnstalleerde Snelle veranderingsmodule van het spitse gat van Morse no.4 onder de booras, met Morse 3#, 2#, 1# die kokers verminderen, die verschillende diameterboor onder 50mm kunnen installeren.

 

4. Longitudinaal diavervoer

De beweegbare brug is geïnstalleerd het linker en juiste longitudinale diavervoer, die right-angle buigende het staalstructuur van het plaatlassen is. Een reeks die van overdrachtmechanisme uit de servomotor van AV en hoge precisie bal-schroef assemblage over de linkerzijde en respectievelijk de rechterkanten bestaan. De noten bij de bal-schroef assemblage worden verbonden aan longitudinaal diavervoer. Wanneer de AC servomotor roteert, het de noot drijft zich langs de bal-schroef (X-as) tegelijkertijd te bewegen, de bewegingen van het diavervoer langs de gids.

 

5. Spaanderreinigingsmachine en omloop koelsysteem

Het materiaal gebruikt één reeks van plukkende het type van spaanderdoos spaanderreinigingsmachine, die in het beweegbare het koelen watertank bevestigen met het koelen van pomp geïnstalleerd is. De pomp wordt gebruikt voor het verstrekken van koelmiddelenvloeistof voor het koelen van asdille. De uitgang wordt verbonden aan de spuitbus vast aan machts hoofdkant door slang in belemmeringsketen.

 

6. Het plaatsen, de groepering en het vastklemmen van het werkstukken

Voor vierkante het werkstukken, kan de groepering worden gerealiseerd door twee blokken van de richtingsverwijzing op de lagerplaat met t-Groef te bevestigen. Voor ronde het werkstukken, kan de groepering worden gerealiseerd door het het werkstuk te zetten om het even welke plaats op de lagerplaat met t-Groef, dan zal de randvinder die in het as spitse gat wordt geïnstalleerd automatisch het centrum door Programma van numerieke controle na het meten van om het even welke drie punten van het het werkstuk berekenen (binnen of uitwendige diameter). Het is snel en nauwkeurig. De het werkstukken worden vastgeklemd door plaat, trekkrachtstaaf te drukken en

plaatsende blokken. Het is zeer geschikt te werken.

 

7. CNC systeem

CNC systeemgebruik Spanje FAGOR8055 aan Control-Xas en y-as. Het gecoördineerde plaatsen wordt gecontroleerd door FAGOR8055. Z de as gebruikt PLC van Japan Mitsubishi controle. Het is ook uitgerust met RS232connecter en CRT vertoning. De verrichtingsinterface heeft functies van mens-machine gesprek, kunnen de foutencompensatie en het automatische programma van de alarmenz. Verwerking automatisch worden tot stand gebracht door het gatenpositie van het het werkstuk door toetsenbord en CAD zachte waren in te voeren. het heeft de functie van voorproef en controleert alvorens te boren opnieuw, die gemakkelijk in werking wordt gesteld.

 

Specificaties:

Parameternaam Punt Parameterwaarde
Max. grootte L X W 4000X4000mm
Max. dikte   250mm
Het werklijst Breedte van t-groef 28mm
Verticaal diatype boorhoofd Nr. 2
Hoofdas spits gat Morse 4#
Maximum boordiameter (gemeenschappelijk koolstofstaal) Φ50mm
Hoofdassnelheid 120-560 r/min
Motormacht van as 2 × 5,5 kW
Afstand tussen asuiteinde om lijst te werken 200550mm

(X-as)

Brug longitudinale beweging

 

Max. slag 4000mm
Bewegende snelheid van X-as 0-8m/min
Servomotormacht van X-as/torsie 2X1.8kW/11.5Nm

(Y-as)

Machts hoofd transversale beweging

 

Maximum slag 4000mm
Bewegende snelheid van y-as 0-8m/min
Servomotormacht van y-as/torsie 2x1.8kW/11.5Nm

(Z-as)

Het verticale schuif voeden

Slag van z-as 350mm
Het voeden snelheid van z-as 0-5m/min
Servomotormacht van z-as/torsie 2x0.85kW/5.39Nm
Het plaatsen nauwkeurigheid X, y-as ≤0.1mm/volledige lengte
Het van plaats veranderen van nauwkeurigheid X, y-as ≤0.05mm
Hydraulisch systeem Hydraulische pompdruk/stroomtarief 6.5MPa /25L/min
De macht van de hydraulische pompmotor 3kW
Pneumatisch systeem Samengeperste luchtdruk ≥0.4MPa
En spaander die schoonmaken koelen Spaander schoner type Het type van plaatketting
Spaander schoner nr. 2
Spaander het schoonmaken snelheid 1m/min
Macht van de spaander de schonere motor 2X0.75kW
Motormacht van Buiten koelwaterpomp 0.75kW
Automatisch smerend systeem Smeringsdruk 2MPa
De olie die van het smeringspunt bedrag inspuiten 0.1mL
Smeringsperiode 6-10min
Elektrisch systeem CNC systeem FAGOR8055
CNC as nr. 6
Geheel vermogen van motoren   Ong. 35kW
Totale grootte LxWxH Ong. 7200X7050X3200mm
Gewicht Ong. 30t
 


Beweegbare CNC de Machine Geschikte Verrichting van de Brugboring voor Grote Metaalplaat 0

                                                                           Hoofdmachine
Beweegbare CNC de Machine Geschikte Verrichting van de Brugboring voor Grote Metaalplaat 1
Werkstukken

Contactgegevens
Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Gaven

Tel.: +86-13306412803

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)