Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

De Hoogste Kwaliteitsvervaardiging van China voor CNC Boring, Ponsen die, Knipsel, Malen, Machines van Hoeken, Stralen, Platen en Flenzen vormen!

Doe de nieuwe, doe de goede!

Thuis

Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaten
China Jinan Auten Machinery Co., Ltd. certificaten
China Jinan Auten Machinery Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De samenwerking is zeer plezierig. Jinan Auten heeft goed een uitstekend professioneel team, de materiaalwerken en stabiel, heeft de geschikte en enthousiaste naverkoopdienst op ons indruk gemaakt. Wij hopen dat wij meer diepgaande samenwerking in de toekomst kunnen hebben!

—— PT. Bukaka

De CNC verwerkingsmachine is gemakkelijk voor onderhoud, hoge prestaties, bovendien, de prijs is betaalbaar.

—— Bob

De samenwerking van Nice, waarderen wij hun geduld, en hard het werken.

—— Mary

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

 • lopende band

  De Machinesco. van Jinanauten, Ltd is een professioneel bedrijf specifiek in zich het ontwikkelen, het bestuderen, het ontwerpen, productie, en verkopende cnc machines, zoals cnc de machinelijn van het hoekponsen, cnc de machinelijn van de hoekboring, cnc de machine van het plaatponsen, cnc de machine van de plaatboring, cnc H de machine van de straalboring, cnc de zaagmachine van de straalband, cnc plaatrol die machine, cnc pijpsnijmachine, cnc de snijmachine van het plaatplasma, cnc malende machine, stroom etc. vormen montage. De Machinesco. van Jinanauten, Ltd wordt aangesloten met de Machinegroep van Jinan CNC Evershining. Er zijn ongeveer 200 personeelsleden, werd het bedrijf gevestigd in 2003, keert het jaarlijkse bedrijf zich is ongeveer 15 miljoen USD om. De klanten worden wereld-wijd verdeeld in vele landen.

   

   

 • OEM / ODM

  De Machinesco. van Jinanauten, Ltd is het professionele uitvoeren en een handelsmaatschappij die met de Machineco. van Jinan Evershining CNC wordt aangesloten, Ltd en Jinan-Broodje Vormt Inc. van de Machinestechniek. Er zijn ongeveer 200 personeelsleden, werd het bedrijf gevestigd in 2008, keert het jaarlijkse bedrijf zich is ongeveer 10 miljoen USD om. De klanten worden wereld-wijd verdeeld in vele landen.

 • R & D

  Onze R&D-afdeling is ononderbroken aan reserch & ontwikkelt nieuwe producten en vernieuwt nieuwe technologie. Wij dringen aan het productprincipe van „de nieuwe doet, de goede“ en het ondernemingsdoel van „betrouwbaarheid, samenwerking, studie, en innovatie“ doet.

Contactgegevens
Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Gaven

Tel.: +86-13306412803

Fax: +86-531-5553-1208

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)