Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

De Hoogste Kwaliteitsvervaardiging van China voor CNC Boring, Ponsen die, Knipsel, Malen, Machines van Hoeken, Stralen, Platen en Flenzen vormen!

Doe de nieuwe, doe de goede!

Thuis ProductenCNC-Plate Boormachine

Hoge die Precisiecnc de Machine van de Plaatboring in Industrie Modelpz2016 wordt gebruikt van de Staalstructuur

Certificaat
China Jinan Auten Machinery Co., Ltd. certificaten
China Jinan Auten Machinery Co., Ltd. certificaten
De samenwerking is zeer plezierig. Jinan Auten heeft goed een uitstekend professioneel team, de materiaalwerken en stabiel, heeft de geschikte en enthousiaste naverkoopdienst op ons indruk gemaakt. Wij hopen dat wij meer diepgaande samenwerking in de toekomst kunnen hebben!

—— PT. Bukaka

De CNC verwerkingsmachine is gemakkelijk voor onderhoud, hoge prestaties, bovendien, de prijs is betaalbaar.

—— Bob

De samenwerking van Nice, waarderen wij hun geduld, en hard het werken.

—— Mary

Ik ben online Chatten Nu

Hoge die Precisiecnc de Machine van de Plaatboring in Industrie Modelpz2016 wordt gebruikt van de Staalstructuur

High Precision CNC Plate Drilling Machine Used In Steel Structure Industry Model PZ2016
High Precision CNC Plate Drilling Machine Used In Steel Structure Industry Model PZ2016 High Precision CNC Plate Drilling Machine Used In Steel Structure Industry Model PZ2016 High Precision CNC Plate Drilling Machine Used In Steel Structure Industry Model PZ2016 High Precision CNC Plate Drilling Machine Used In Steel Structure Industry Model PZ2016 High Precision CNC Plate Drilling Machine Used In Steel Structure Industry Model PZ2016 High Precision CNC Plate Drilling Machine Used In Steel Structure Industry Model PZ2016 High Precision CNC Plate Drilling Machine Used In Steel Structure Industry Model PZ2016 High Precision CNC Plate Drilling Machine Used In Steel Structure Industry Model PZ2016 High Precision CNC Plate Drilling Machine Used In Steel Structure Industry Model PZ2016

Grote Afbeelding :  Hoge die Precisiecnc de Machine van de Plaatboring in Industrie Modelpz2016 wordt gebruikt van de Staalstructuur

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Auten
Certificering: ISO9001
Modelnummer: PD2016
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 30 DAGEN
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 300 reeksen/Jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Plaatgrootte: 2000mm×1600mm Plaatdikte: 100mm
Max. Boordiameter: 50mm De waaier van de assnelheid: 120~560r/min
De aangrenzende nauwkeurigheid van de gatenpositie: ±0.5mm Machinegewicht: Ongeveer 6000kgs
Hoog licht:

de machine van de plaatboring

,

CNC Boringsmachine

,

Hoge Precisiecnc de Machine van de Plaatboring

Hoge Precisiecnc de Machine van de Flensboring voor Metaalplaten ModeldiePZ2016 in de Vervaardiging van de Staalstructuur worden gebruikt

 

Toepassing:

Deze machine is geschikt om plaat-type werkstukken op het gebied te boren van de structuur van het bouwstaal, brug, toren productie, enz. De maximumverwerkingsdikte is 100mm, en de dunne platen kunnen ook worden geboord door verscheidene lagen samen te stapelen. Deze machine is hoog rendement en gemakkelijk te werken. Het is niet alleen van toepassing op grote hoeveelheid en ononderbroken productie, maar kan voor multiverscheidenheden en kleine hoeveelheidsproductie worden gebruikt.

 

Structuur:

Deze boringsmachine is samengesteld uit draaibankbed, brug, het hoofd, hydraulische systeem van de boringsmacht, controlesysteem, koelspaandersysteem, snelle veranderingsklem en andere componenten.

1, Dit soort machine heeft een redelijke structuur en een kleine voetafdruk door vast draaibankbed en brug mobiele vorm goed te keuren. De grote componenten, zoals het draaibankbed en de brug, hebben volledige het verouderen thermische behandeling, bij 550℃ ontharden, en niet minder dan het hittebehoud die van 4 uur, die de interne spanning kunnen effectief elimineren. Daarom zijn de dynamische en statische starheid goed, en de misvorming is zeer klein. (wij kunnen de thermische behandelingsrapporten leveren).

2, het bed hebben vier verwerkend posities en 16 reeksen hydraulische het vastklemmen cilinders. Het kan vier groepen werkstukken in één keer, en lading vastklemmen & werkstukken leegmaken tijdens boring, zodat duidelijk zal de van de productieefficiency en voorbereiding cyclus worden verbeterd.

3, u kunnen de gatendiepte controleren omdat de motor van het boren van hoofdas op controle van de frequentie de stepless snelheid en de glijdende die voerlijst bij de servo stepless snelheidscontrole gebaseerd is wordt gebaseerd. Deze machine heeft ook de functies van het boren van blinde gaten en het vergroten van gaten met hoog rendement.

4, Deze machine hebben totaal drie NC-assen die brug het plaatsen as (x-As) zijn, borend macht hoofd transversale het plaatsen as (y-As), en het boren as van het machts de hoofdvoer (z-As). CNC de as wordt geleid door een precisie lineaire gids die door de AC schroef van de servomotorbal wordt bereikt.

5, worden het boorhoofd gekoeld door doorgevend water. De Thegimbaledpijp wordt opgezet op de doos het boren van as om ervoor te zorgen dat het koelmiddel altijd op de werkstukken wordt bespoten.

6, de machine zijn uitgeruste withan automatische en afzonderlijke ketting-type spaandertransportband evenals een van de koelmiddelenfiltratie en omloop apparaat.

7, het numerieke controlesysteem zijn Siemens 808D met elektronisch handwiel. De gebruikende servomotor van Siemens en de servobestuurder, het hebben een uitstekende verenigbaarheid, een krachtige functie en een gemakkelijke verrichtingswijze. Het programmeersysteem kan de omzetting tussen CAD en CAM, snel het lopen, hoog rendement en automatisch alarm bereiken. Het is gemakkelijk aan opslag, vraag, vertoning, diagnostiseert en handhaaft.

8, de installatienauwkeurigheid van zeer belangrijke transmissiecomponenten, met inbegrip van de lineaire balgids en schroef van de precisiebal, zijn zeer hoog. Bijvoorbeeld, heeft de lineaire gids een opzettend gegeven. Na het vastmaken, zou het door 0.04mm voelermaat zonder toevoeging moeten worden gecontroleerd. De parallelle tolerantie tussen voeringsgidsen is 0,05/1000mm, terwijl tussen balschroef en voeringsgids, het 0.03/1000mm is.

 

De kenmerken van snelle verandering gooien en koppelstang.

1, Ons bedrijf ontwikkelt de snelle apparaten van de veranderingsklem om het het laden en het leegmaken tarief van het boorhoofd te versnellen, het werk efficiency te verbeteren, de stakingen en het effect op as te verminderen wanneer lading en maakt boringsbeetjes leeg, en verlengt de materiaallevensduur.

2, worden Snelle veranderingsklem opgezet in de as, en het boorhoofd is geïnstalleerd in de koppelstang van quick-change klem. De asdiekracht, door boring wordt geproduceerd, zal naar de koppelstang, en dan naar het gezicht van het ascontact en definitief naar de as worden overgebracht.

3, de koppelstangen die in de snelle veranderingsbrok geïnstalleerd zijn omvatten een staaf van Nr 3 Mohs (φ23.825, lengte 150), twee staven van Nr 4 Mohs (één is φ31.267, lengte 150, andere Φ31.267, lengte 205). Zij worden hoofdzakelijk gebruikt om het fenomeen te behandelen van het boren van hoofden met veranderlijke lengten en het boren van hoofdschuring. Op zulke wijze, kunnen de gebruikstijden van het boren van hoofd worden verhoogd en de kosten kunnen worden bespaard.

 

De basisparameters van het product:

Max. grootte van werkstuk (L×W) 2000mm×1600mm
Max. dikte van het werkstuk 100mm
Max. slag in x-As 2000mm
Max. slag in y-As 1600mm
Max. het boren asslag in z-As 240mm
Max. boordiameter φ50mm
De waaier van de assnelheid 120~560r/min, stepless snelheidscontrole
Bewegende snelheid in X, y-as 0~15m/min
Bewegende snelheid in z-As 0~8m/min
Het vastklemmen kracht van de hydraulische klem van het brugwerkstuk 7.5kN
Hydraulische klemhoeveelheid 12
Het vastklemmen kracht van de cilinder van het brugsluiten 7.5kN
Hydraulisch systeemdruk 6MPa
Boormachts hoofdmotor 5.5kW
Servomotor in x-As 2kW
Servomotor in y-As 2kW
Servomotor in z-As 2kW
De aangrenzende nauwkeurigheid van de gatenpositie ±0.5mm
Het plaatsen nauwkeurigheid (X/Y) 0.1mm
Herhaalde het plaatsen nauwkeurigheid (X/Y) 0.05mm
Machinegewicht 6000 kg
Hoge die Precisiecnc de Machine van de Plaatboring in Industrie Modelpz2016 wordt gebruikt van de Staalstructuur 0
Hoge die Precisiecnc de Machine van de Plaatboring in Industrie Modelpz2016 wordt gebruikt van de Staalstructuur 1Hoge die Precisiecnc de Machine van de Plaatboring in Industrie Modelpz2016 wordt gebruikt van de Staalstructuur 2   Hoge die Precisiecnc de Machine van de Plaatboring in Industrie Modelpz2016 wordt gebruikt van de Staalstructuur 3
Hoofdmachine
 

Contactgegevens
Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Gaven

Tel.: +86-13306412803

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)