Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

De Hoogste Kwaliteitsvervaardiging van China voor CNC Boring, Ponsen die, Knipsel, Malen, Machines van Hoeken, Stralen, Platen en Flenzen vormen!

Doe de nieuwe, doe de goede!

Thuis ProductenHoge snelheidscnc Boringsmachine

Hoge snelheidscnc de Machine van de Flensboring met het Dubbele As Binnen Koelen Modelhfd500/2

Certificaat
China Jinan Auten Machinery Co., Ltd. certificaten
China Jinan Auten Machinery Co., Ltd. certificaten
De samenwerking is zeer plezierig. Jinan Auten heeft goed een uitstekend professioneel team, de materiaalwerken en stabiel, heeft de geschikte en enthousiaste naverkoopdienst op ons indruk gemaakt. Wij hopen dat wij meer diepgaande samenwerking in de toekomst kunnen hebben!

—— PT. Bukaka

De CNC verwerkingsmachine is gemakkelijk voor onderhoud, hoge prestaties, bovendien, de prijs is betaalbaar.

—— Bob

De samenwerking van Nice, waarderen wij hun geduld, en hard het werken.

—— Mary

Ik ben online Chatten Nu

Hoge snelheidscnc de Machine van de Flensboring met het Dubbele As Binnen Koelen Modelhfd500/2

High Speed CNC Flange Drilling Machine with Double Spindle Inner Cooling Model HFD500/2
High Speed CNC Flange Drilling Machine with Double Spindle Inner Cooling Model HFD500/2 High Speed CNC Flange Drilling Machine with Double Spindle Inner Cooling Model HFD500/2 High Speed CNC Flange Drilling Machine with Double Spindle Inner Cooling Model HFD500/2

Grote Afbeelding :  Hoge snelheidscnc de Machine van de Flensboring met het Dubbele As Binnen Koelen Modelhfd500/2

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Auten
Certificering: ISO
Modelnummer: HFD500/2
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Container
Levertijd: 75 DAGEN
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 100 Reeksen/Jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Max. flensgrootte: Φ500 mm Max. het boren dikte: 100mm
Asversmalling: BT40 Ashoeveelheid: 2
Max.Drilling diameter: Φ30 mm Assnelheid: 100~3000 r/min
Hoog licht:

30mm Hoge snelheidscnc Boringsmachine

,

ISO-Hoge snelheidscnc Boringsmachine

Hoge snelheidscnc de Machine van de Flensboring met Dubbele As Modelhfd500/2

Hoge snelheidscnc de Machine van de Flensboring met het Dubbele As Binnen Koelen Modelhfd500/2 0

 

De toepassingsindustrie:

De machine wordt hoofdzakelijk gebruikt voor hoge snelheid het boren op cirkelschijven en flenzen. De carbideboren kunnen voor interne koelhoge snelheidsboring of de draaiboren worden gebruikt van het hoge snelheidsstaal voor het externe het koelen boren. Het verwerkingsproces wordt gecontroleerd door het systeem van Siemens, dat automatisering, hoge precisie, multi-verscheidenheid, en massaproduktie kan realiseren.

 

Producteigenschap:

 • Het belangrijkste kader keurt een doosvormige of gelijkaardige doosvormige structuur goed en van lassen met hoge weerstand gemaakt. Na voldoende thermische het verouderen behandeling (op hoge temperatuur van het behoud van 550°C en van de hitte niet minder dan 4 uren), kan de overblijvende interne spanning effectief worden geëlimineerd, zodat is de dynamische en statische starheid uitstekend. De stabiliteit is hoog en de hoeveelheid misvorming is zeer klein.
 • De booras wordt gedreven door een van de de overbelastingsas van 7.5kW sterke motor van de de frequentieomzetting. Het heeft een grote torsie met lage snelheid en kan zware scherpe ladingen weerstaan. De boring is sterk en krachtig, en de het boren stabiliteit is goed.
 • De werktuigmachine keurt twee systemen (van reeksen) Siemens goed, die met de overeenkomstige servomotoren van Siemens en servoaandrijving worden uitgerust, met goede verenigbaarheid, krachtige functies en uiterst gemakkelijk te werken (facultatief).
 • De installatienauwkeurigheid van zeer belangrijke transmissiecomponenten zoals de lineaire balgidsen en schroeven van de precisiebal is uiterst hoog. Bijvoorbeeld, heeft de lineaire gids een verwijzingsoppervlakte voor installatie. Na het aanhalen, gebruik een 0.04mm te controleren voelermaat en kan niet worden opgenomen; de parallellismetolerantie tussen de lineaire gidsen is 0.05/1000mm; de parallellismetolerantie tussen de balschroef en de lineaire gids is 0.03/1000mm, enz.
 • Hydraulische kan de drie-kaak self-centering klem de ronde flens automatisch vastklemmen zonder het hand centreren. De herhaalde centreernauwkeurigheid is hoog en de verwerkingsefficiency is zeer beter.

 

Hoofdstructuur:

Het is hoofdzakelijk samengesteld uit hoofdmachine, hydraulische drie-kaak self-centering klem, verticale dia, boormachts hoofd, hydraulisch systeem, koelsysteem, spaandertransportband, smeringssysteem, en elektrosysteem.

 • Twee lineaire balgidsen met hoge load-bearing capaciteit worden geschikt op de voorzijde van de belangrijkste machine, die de horizontale beweging van het boormachtshoofd nauwkeuriger maakt, de stabiliteit van het het machinaal bewerken proces is beter, en de het plaatsen nauwkeurigheid en herhalen het plaatsen de nauwkeurigheid hoog is.

2. Hydraulische is de drie-kaak self-centering klem samengesteld uit een klem van de wigmacht, een zwenkende ring, een zwenkende cilinder, een verbindende koker, een trekstang, en een zetel van de klemsteun. De drie reeksen kaken worden gelijk verdeeld in de perifere richting, en zij worden vastgeklemd of door de oliecilinder losgemaakt. De gestapte groeven worden gelijk verdeeld op de kaken, die aan flenzen van verschillende diameters kunnen aanpassen. Nadat het flenswerkstuk door de kaken wordt vastgeklemd, wordt zijn centrumpositie bepaald. Het kan heel wat handhulptijd tijdens en flens besparen die vastklemmen plaatsen.

 • De verticale glijdende plaat heeft twee lineaire sporen van de balgids met hoge load-bearing capaciteit om het boormachtshoofd te maken zich op en neer op de verticale glijdende plaat bewegen. De aandrijving keurt twee AC servomotoren goed + high-precision paar van de balschroef om de as te maken zich nauwkeuriger bewegen boven en beneden, en de verwerkingsstabiliteit is beter. De twee boormachtshoofden worden onafhankelijk gecontroleerd zonder interferentie met elkaar.
 • Het boormachtshoofd keurt Jingyao-precisieas (het interne koelen) goed, as spits gat BT40, het vastklemmen beetje van de carbide het binnen koelboor, hoge verwerkingskwaliteit, hoge gatenzachtheid.
 • De hydraulische post is geïnstalleerd binnen het belangrijkste kader, en de macht die door de hydraulische post wordt verstrekt wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het roteren van de roterende lijst en het vastklemmen van de roterende lijst door de het vastklemmen cilinder. De solenoïdeklep keurt Atos-merk goed, keurt de hydraulische oliepomp veranderlijke de vinpomp goed van Taiwan Justmark, en het koelen van hydraulische olie keurt luchtgekoeld type goed.
 • Het koelsysteem is uitgerust met een hoge druk interne koelpomp, en de koelvloeistof wordt gefiltreerd door een filter, die in het koelsysteem kan worden verzameld. Het koelmiddel gaat de as door de roterende verbinding op de bovenkant van de as in om het hulpmiddel te koelen.
 • De spaandertransportband keurt een vlak kettingstype goed en binnen het belangrijkste kader geplaatst. Het de ijzerspaanders en koelmiddel worden verzameld in de spaandertransportband, en de ijzerspaanders worden vervoerd aan de spaandertransportband, die voor spaanderverwijdering zeer geschikt is. Het koelmiddel vloeit terug naar de koelwatertank door de spaandertransportband.
 • Het smeringssysteem is uitgerust met het de smeringssysteem van Japan HERG, dat regelmatig de pompen smeerolie in de smeringspunten van lineaire de gidsschuif van elke component, de noot van de balschroef en andere smering richt om de meest voldoende en betrouwbare smering te verstrekken die, die vervelende handverrichtingen elimineren en de levensduur van diverse delen verbeteren.
 • Deze werktuigmachine wordt gecontroleerd door het systeem van Siemens CNC, dat met de overeenkomstige servomotoren van Siemens en servoaandrijving wordt uitgerust, met goede verenigbaarheid, krachtige functies en uiterst gemakkelijk te werken. Het loopt snel, heeft hoog rendement, is geschikt voor opslag, rappel, vertoning, diagnose, mededeling en onderhoud, en automatisch alarm.

Specificaties:

 

Werkbank Max. werkstukdiameter Φ500 mm
Max. het boren dikte 100 mm
As Ashoeveelheid 2
Asversmalling BT40
Max.drilling diameter Φ30 mm
Omwentelingswaaier 100~3000 r/min
Motormacht 2 x 7,5 kW
Asslag 320 mm
Precisie Het plaatsen nauwkeurigheid ±0.1 mm
Het van plaats veranderen van nauwkeurigheid ±0.05 mm
Voermotor Servomotor van y-as 2 x1.2 kW
Servomotor van w-Richting roterende lijst 2x2 kW
Servomotor van z-as 2x2 kW
Koelmotor 4 kW
Het werk snelheid Omwentelingssnelheid van w-Richting 0~10 r/min
Z-richting voersnelheid 0~4000 mm/min
Y richtings bewegende snelheid 0~4000 mm/min
Gewicht Ongeveer 4500 kg
Algemene afmetingen (L×W×H) 3100×2600×2500 mm
 
Hoge snelheidscnc de Machine van de Flensboring met het Dubbele As Binnen Koelen Modelhfd500/2 1
Hoge snelheidscnc de Machine van de Flensboring met het Dubbele As Binnen Koelen Modelhfd500/2 2

Contactgegevens
Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Gaven

Tel.: +86-13306412803

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)