Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

De Hoogste Kwaliteitsvervaardiging van China voor CNC Boring, Ponsen die, Knipsel, Malen, Machines van Hoeken, Stralen, Platen en Flenzen vormen!

Doe de nieuwe, doe de goede!

Thuis ProductenCNC-Plate Boormachine

Het Type van hoge snelheidsbrug Automatische CNC de Boring en het Malenmachine Modelphd2020 van de Staalplaat

Certificaat
China Jinan Auten Machinery Co., Ltd. certificaten
China Jinan Auten Machinery Co., Ltd. certificaten
De samenwerking is zeer plezierig. Jinan Auten heeft goed een uitstekend professioneel team, de materiaalwerken en stabiel, heeft de geschikte en enthousiaste naverkoopdienst op ons indruk gemaakt. Wij hopen dat wij meer diepgaande samenwerking in de toekomst kunnen hebben!

—— PT. Bukaka

De CNC verwerkingsmachine is gemakkelijk voor onderhoud, hoge prestaties, bovendien, de prijs is betaalbaar.

—— Bob

De samenwerking van Nice, waarderen wij hun geduld, en hard het werken.

—— Mary

Ik ben online Chatten Nu

Het Type van hoge snelheidsbrug Automatische CNC de Boring en het Malenmachine Modelphd2020 van de Staalplaat

High Speed Gantry Type Automatic CNC Steel Plate Drilling And Milling Machine Model PHD2020
High Speed Gantry Type Automatic CNC Steel Plate Drilling And Milling Machine Model PHD2020 High Speed Gantry Type Automatic CNC Steel Plate Drilling And Milling Machine Model PHD2020

Grote Afbeelding :  Het Type van hoge snelheidsbrug Automatische CNC de Boring en het Malenmachine Modelphd2020 van de Staalplaat

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Auten
Certificering: ISO9001
Modelnummer: PHD2020
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: USD50000~100000
Verpakking Details: Container
Levertijd: 40 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Gedetailleerde productomschrijving
Voorwaarde: Nieuw automatisering: Automatisch
Verleende naverkoop de dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, Videotechnische ondersteuning, Gebiedsonderhou grondstof: Metaalblad, staalplaat
Garantie: 12 maanden, 1 Jaar Kleur: Aangepast
Toepassing: Bouwprojecten, Ijzerplaat Werkstukgrootte: 2000X2000mm
Assnelheid: 30~3000 r/min
Hoog licht:

PHD2020 boring en Malenmachine

,

BT50 CNC Boring en Malenmachine

,

600mm van het Brugboring en Malen Machine

Het Type van hoge snelheidsbrug Automatische CNC de Boring en het Malenmachine Modelphd2020 van de Staalplaat

Toepassing:

Gebruikt voor boring, het afkanten, het onttrekken en het malen van plaat/structuurdelen.

Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor hoog rendement het boren verwerking van flenzen, schijven, ringen, platen en andere werkstukken de waarvan dikte binnen de efficiënte waaier is. Het boren door gaten en blinde gaten kan op enige materiële delen en samengestelde materialen worden gerealiseerd. Het het machinaal bewerken proces van de werktuigmachine is digitaal gecontroleerd, en de verrichting is zeer geschikt. Het kan automatisering, hoge precisie, veelvoudige verscheidenheden en massaproduktie realiseren.

 

Machinestructuur:

Het machinebed wordt gegoten, hoofdzakelijk samengesteld uit worktable, beweegbare brug, beweegbaar glijdend zadel, boring en hebben het hoofd, automatische de smeringsapparaat van de malenmacht, het beschermende apparaat, het doorgevende koelapparaat, het digitale controlesysteem, het elektrosysteem, enz. die de harde steun van het spoorpaar en begeleiding, de aandrijving van het de schroefpaar van het precisielood Rolling, de werktuigmachine hoge het plaatsen nauwkeurigheid en herhalen het plaatsen nauwkeurigheid.

 

1, Automatische spaandertransportband en doorgevend koelapparaat:

Er is aan het eind een automatische spaandertransportband bij de rug van de werkbank en een filter. De automatische spaandertransportband is een vlak kettingstype. Een koelpomp is geïnstalleerd op één kant. De afzet wordt verbonden met het centrale systeem van de waterfilter met een slang. De koelmiddelenstromen in de spaandertransportband, de pompen van de de liftpomp van de spaandertransportband het koelmiddel in het centrale afzet filtrerende systeem, en de hoge druk koelpomp geeft het gefiltreerde koelmiddel voor knipsel het koelen door.

Het is ook uitgerust met een karretje voor het vervoeren van schroot, die voor het vervoeren van ijzerschroot zeer geschikt is. Dit materiaal is uitgerust met interne en externe hulpmiddel koelsystemen. Wanneer de hoge snelheidsboring, het hulpmiddel door interne waterafzet wordt gekoeld, en het externe koelen voor licht malen wordt gebruikt.

Automatisch laag waterspiegelalarm

8.1 wanneer het koelmiddel in de filter op het middenniveau is, zal het systeem automatisch met de motor aan begin verbinden, en het koelmiddel in de spaandertransportband zal automatisch in de filter stromen. Wanneer het het hoge niveau bereikt, zal de motor automatisch ophouden werkend.

8.2 wanneer het koelmiddel in de filter bij low level is, zal het systeem automatisch de vlakke maat om ertoe aanzetten te alarmeren, zal de as automatisch het hulpmiddel intrekken, en de machine zal ophouden werkend.

 

2, macht-van geheugenfunctie:

De verrichting wordt tegengehouden wegens plotselinge stroomuitval, enz. Gebruik deze functie aan en snel gemakkelijk vinden de plaats van het laatste die gat vóór de stroomuitval wordt geboord. De exploitanten kunnen snel aan de volgende stap te werk gaan, die onderzoekstijd besparen.

 

Laserinterferometer:

De laserinterferometer wordt gebruikt om te kalibreren en, en nauwkeurig controle de de hoogtefout, de weerslag, het plaatsen nauwkeurigheid te compenseren, het plaatsen nauwkeurigheid, enz. te herhalen, de dynamische, statische stabiliteit en de verwerking van nauwkeurigheid van de machine te verzekeren. De Ballbarinspectie Elke machine gebruikt een Britse ballbar RENISHAW om de ware cirkelnauwkeurigheid en machine geometrische nauwkeurigheid te kalibreren. Tegelijkertijd, wordt een cirkel scherp experiment uitgevoerd om de 3D het machinaal bewerken van de machine nauwkeurigheid en cirkelnauwkeurigheid te verzekeren.

 

Specificaties:

 

Werkstukgrootte LxW 2000x2000 mm
Brughoogte 600 mm
Boormachtshoofd Qty. 1
Asversmalling BT50
Max.drilling diamter Φ80 mm
Max.thickness ≤180 mm
Het onttrekken van diameter M3-M28 mm
Assnelheid 30~3000 r/min
De servomacht van de asmotor 22kW
Afstand van het lagere eind van de as aan worktable 200600mm

Zijbeweging van machtshoofd

(X-as)

Max.horizontal slag 2000 mm
Zijbewegingssnelheid 0~9 r/min
Servomotormacht voor zijbeweging 1x2.4 kW
Brug longitudinale beweging (y-as) Max. voerslag 2000 mm
Voer bewegende snelheid 0~9 m/min
De macht van de voer servomotor 2x2.4 kW
De verticale motie van het ramsvoer (z-as) Max. slag 400 mm
Bewegende snelheid 0~8 m/min
Servomotormacht 1x2.4 kW
Three-axis het plaatsen nauwkeurigheid X/Y/Z/A/B/C 00.02mm
Three-axis herhaal het plaatsen nauwkeurigheid X/Y/Z/A/B/C 00.01mm
Machinegewicht / Ongeveer 18T
Totale grootte LxWxH 4200x4500x2800 mm
Het Type van hoge snelheidsbrug Automatische CNC de Boring en het Malenmachine Modelphd2020 van de Staalplaat 0
Het Type van hoge snelheidsbrug Automatische CNC de Boring en het Malenmachine Modelphd2020 van de Staalplaat 1Het Type van hoge snelheidsbrug Automatische CNC de Boring en het Malenmachine Modelphd2020 van de Staalplaat 2

Contactgegevens
Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Gaven

Tel.: +86-13306412803

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)